Vores team 

Vi består i dag af en stab af over 50 kvalificerede chauffører og dygtige mekanikere på egen værksted. I vores administration har vi 3 kontorassistenter som i samarbejde med ledelsen står for koordinationen af både drift, afregning og salg.

Vi har høj fokus på at yde professionel og sikker buskørsel til alle behov. Vi ønsker at opnå stor kundetilfredshed og besvarer derfor alle kundehenvendelser stort set døgnet rundt. Vi lægger vægt på at have kunden i centrum og ønsker at gøre en forskel, når vi møder vores passagerer, uanset hvor de måtte stå ombord. Hos os er personlig service og effektiv betjening noget vi prioriterer højt.

Vi har samarbejde med følgende partner, som giver os mulighed for at skræddersy det perfekte tilbud til vores kunder. Udover det, er vi medlem af Rejsegarantifonden og er blevet ISO 14001 certificeret.

Samarbejder med

 

 

Medlem af

 

 

Glade Chauffører giver glade kunder

De senere år har Holstebro Turistbusser været i finalen som Midttrafiks bedste busselskab, og vi er glade for at kunne fortælle, at vi er endt i toppen hver gang.

Vi er stolte af at kunne repræsentere Midttrafik på denne måde - at vi har en god service og smilende og hjælpsomme chauffører.

 

 

 

Det siger vores kunder

Er du klar til at køre? det er vi! 

Vi klarer alle opgaver, uanset størrelse og antal personer. Kontakt os gerne – og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

kontakt os