Specialbusture

Højmark Turistfart arrangerer gerne jeres næste tur! Vi har stor erfaring med at planlægge specielle arrangementer. Bare læn jer tilbage og så sørger vi for turplanlægningen, hotelbookningen mm. Med 16 både store og små turistbusser er vi i stand til at opfylde alle ønsker fra små udflugter til store udlands- ture.

  • Udflugter
  • Studieture
  • Skiture
  • Messeture
  • Ind og udlandsture
  • Firmature

Dette er bare eksempler på special arrangementer som vi har planlagt. Vi kan klare alle opgaver, uanset størrelse og antal personer. Skal turen være ekstra speciel har vi også vores VIP bus med bl.a. justerbare flysæder, klimaanlæg og køleskab. Derudover kan vi tilbyde fadøl i bussen – med øl fra Thisted Bryghus. Læs mere om vores VIP-bus her.

 

Vi planlægger grupperejser

Året rundt arrangerer Højmark Turistfart ture for ældreklubber, personaleforeninger, musikforeninger, menighedsråd, bestyrelser, ungdomsklubber, kulturforeninger, efterskoler, uddannelsesinstitutioner, gymnasier, højskoler, sportsklubber og virksomheder.

Vi har stor erfaring med at skræddersy busrejser og stå som teknisk arrangør. Det vil glæde os at være jeres foretrukne busselskab til netop jeres kommende udflugt eller arrangement. Jeres interesser bestemmer indholdet. Vi sørger for transport med bus, evt. overnatning på hotel eller hostel med besøg på museum, koncerthuse, sports arenaer, shopping-steder eller, hvilken som helst anden seværdighed, som vil gøre turen til en helt speciel oplevelse.

Vi har nogle utrolig dygtige samarbejdspartnere i både København og på Fyn, som har specialviden og muligheder for at kunne tilrettelægge den helt specielle tur, f.eks. sejlads og lokal rundvisning, musik-/teaterforestillinger, festivals- og restaurantbesøg omkring et særligt tema.  

Til kortere ture i Vestjylland anbefaler vi en dagsudflugt til f.eks. Bunkermuseet Tirpitz i Blåvand, Skjerns Enge og Stauning Whisky med afsluttende spisning i Stauning havn.

 

Busture til Ind – og Udland

Vi har stor succes med vores ture i både ind-og udland. Vi anbefaler dog at gruppeture bliver reserveret i god tid. Kræver jeres rejse en reserveringer, anbefaler vi at starte med at reservere hotel og evt. særlige entréer allerede 1 år i forvejen for at kunne sikre pladser på de bedste steder.

Vi har busser til at kunne transportere både større og mindre grupper. Vi tilpasser det nøjagtigt til jeres behov. I vores VIP-bus, har vi plads til ca. 30 personer ombord og kan tilbyde særlig god siddekomfort. Derudover kan vi tilbyde fadøl og andre kolde og varme drikkevarer samt sørge for god forplejning under turen.

 

Busture til Tyskland

Tyskland byder på masser af muligheder med sit mangfoldige kulturliv, interessante byer og smukke natur.  Vi har tysktalende personale, der kan skabe de helt rigtige rammer for jer. Vores ønske er at arrangere den helt specielle tur – vi planlægger jeres rejse helt efter jeres ønske. Derudover kommer vi med inputs og inspiration til jeres rejse.

 

Vi kan planlægge jeres rejse

Jeres bustur skal være en rar og behagelig oplevelse, hvilket vores erfarne chauffører sørger for. De sørger også for at I kommer trygt og sikkert til jeres destination og hjem igen.

Vi glæder os altid til at arrangere vores ture, om det er første eller femte gang I rejser med os.

Klar til at køre? Det er vi!

Udfyld formularen herunder, og vi kommer med et tilbud snarest muligt